Μητσοτάκης: Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των δυσκολιών

Μητσοτάκης: Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των δυσκολιών Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κρίσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η χώρα, ενώ έκανε έκκληση για τον εμβολιασμό- λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και της γρίπης- στις δηλώσεις που έκανε με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων. 

«Καθώς βρισκόμαστε στην αυγή του 2024, έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρέστη στον αγιασμό των υδάτων στα Χανιά, όπου σε λίγες ώρες θα συναντήσει τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν

«Οι δυσκολίες προφανώς δεν λείπουν, από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας, μέχρι την εισαγόμενη ακρίβεια. Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους», τόνισε ο πρωθυπουργός. 

«Ταυτόχρονα, θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Με μια οικονομία η οποία αναπτύσσεται γρήγορα δημιουργώντας καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, με μία ποιοτική δημόσια Παιδεία, μία καλή Υγεία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε

Στις δηλώσεις του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε και μήνυμα για τον εμβολιασμό, λόγω της έξαρσης των ιώσεων. 

«Ταυτόχρονα, θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή και για τα εποχιακά προβλήματα, τις εποχιακές κρίσεις όπως η έξαρση της γρίπης και του κορωνοϊού. Για αυτό εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε. Κυρίως προστατεύουμε τους πιο αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας», τόνισε. 

Όταν ρωτήθηκε για τη συνάντησή του με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, ο πρωθυπουργός περιορίστηκε να απαντήσει: «Αυτά θα τα πούμε το απόγευμα».  

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM