ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Μητσοτάκης: Μέσα στη Ν.Δ. δεν υπάρχει ακροδεξιά

Μητσοτάκης: Μέσα στη Ν.Δ. δεν υπάρχει ακροδεξιά Facebook Twitter
Fotis Plegas G / SOOC
1

Στη Ν.Δ. δεν υπάρχει ακροδεξιά δήλωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real FM  χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτο το δίλημμα που θέτει ο Πρωθυπουργός   για ανθρωπισμό ή ακροδεξιά.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε επίσης ότι θα ζητήσει τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου και τις καταγγελίες για παρέμβαση του στη δικαιοσύνη με αφορμή την υπόθεση Βγενόπουλου ενώ, όπως τόνισε, δεν υπάρχει περίπτωση οικουμενικής κυβέρνησης.

«Εμείς δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με τον κ. Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του.

Για το προσφυγικό και το προσχέδιο της εν εξελίξει Συνόδου Κορυφής που δόθηκε στη δημοσιότητα είπε : «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το προσχέδιο θα είναι και το τελικό κείμενο. Δυστυχώς δεν φαίνεται να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις που από κοινού συμφωνήσαμε με τον Πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων. Το προσχέδιο αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για τη χώρα και περνάει κάτω από τον πήχη. Τον χαμηλό πήχη, τον οποίο εμείς βάλαμε στον πρωθυπουργό, στα πλαίσια της συζήτησης που είχαμε στο Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή». 

1

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ