Μητσοτάκης από Πετρούπολη: Μια ανανεωμένη ΝΔ διεκδικεί την ψήφο όλων των Ελλήνων

Μητσοτάκης από Πετρούπολη: Μια ανανεωμένη ΝΔ διεκδικεί την ψήφο όλων των Ελλήνων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ./ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
1

Για μια «ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» που συνένωσε την εμπειρία των παλιότερων με την ορμή των νέων έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Πετρούπολη. 

«Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων», τόνισε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πετρούπολη στην οποία περιόδευσε αναφερόμενος στο ανανεωμένο κατά 72% ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι «Κατορθώσαμε να συνενώσουμε την εμπειρία των παλαιότερων με την ορμή των νέων» και επανέλαβε το μήνυμα ενότητας που στέλνει σε κάθε σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας: «Εφόσον με εμπιστευθείτε στις 7 Ιουλίου, την επόμενη μέρα θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, και αυτών που δεν μας ψήφισαν».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε το κεντρικό διακύβευμα της επικείμενης αναμέτρησης, τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές θα κρίνουν «αν θα πάει η Ελλάδα μπροστά, αν θα έχουμε ισχυρή ανάπτυξη, αν θα έχουμε πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, αν θα έχουμε καλά δημόσια πανεπιστήμια, χωρίς μπαχαλάκηδες». Ζήτησε μάλιστα «ισχυρή πολιτική εντολή το βράδυ της 7ης Ιουλίου», καθώς, όπως τόνισε, μόνο έτσι «θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρήγορα και με αποτελεσματικότητα το σχέδιό μας για περισσότερες δουλειές, για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στις γειτονιές, για καλύτερη παιδεία και καλύτερη υγεία».

Ακόμη συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι παρά το κύμα αποδοχής της ΝΔ που εκφράζει το έντονο αίτημα πολιτικής αλλαγής, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση οι πολίτες να προεξοφλήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. «Η κάλπη δεν είναι μισογεμάτη με τα ψηφοδέλτια της μεγάλης εκλογικής νίκης της 26ης Μαΐου», ανέφερε χαρακτηριστικά, καλώντας τους πολίτες σε εγρήγορση.

Αναφορές στην εξωτερική πολιτική

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να κάνει μία έμμεση αλλά σαφή αναφορά στις εξελίξεις που έχουμε τις τελευταίες μέρες στα εθνικά θέματα: «Αυτό είναι το διακύβευμα, αυτοδύναμη Ελλάδα που και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία -βλέπετε πόσο τεταμένα είναι τα πράγματα στα εξωτερικά μας ζητήματα- κάποιος πρέπει να κρατήσει το τιμόνι της χώρας με στιβαρότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Να διαπραγματευθεί στην Ευρώπη, όχι πουλώντας τσαμπουκά, για να το πω πολύ απλά, αλλά με υπευθυνότητα και με πατριωτισμό. Αυτές τις αξίες υπηρετεί η Νέα Δημοκρατία, αυτές υπηρετούσε πάντα, αυτές θα υπηρετήσει και τώρα».

Κατά της επιλογής του λευκού

Νωρίτερα σύμφωνα με την ενημέρωση της Πειραιώς, σε διάλογο που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με νέο ο οποίος του αποκάλυψε ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε λευκό, τον προέτρεψε να επιλέξει κάποιο κόμμα, έστω και αν έχει διαφορές μαζί του. «Κάτι πρέπει να διαλέξεις, κάποιος είναι καλύτερος, κάποιος χειρότερος. Μην ψηφίσεις λευκό», τον προέτρεψε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν αρκεί η ανανέωση σε πρόσωπα, αλλά σε πολιτική φιλοσοφία και διοικητική-διαχειριστική ικανότητα στο αναποτελεσματικό έως και σαδιστικό / καταχρηστικό Δημόσιο.Οι "Μπογδάνοι" π.χ., σε τι ακριβώς θα συμβάλλουν ;Και οι πολιτικοί Μαθουσάλες "Γιακουμάτοι" τι έχουν να προσφέρουν (...) ακόμη ; Πόσο ακόμη θα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός ; Όλα τα άλλα είναι λόγια φτωχά, που οι 60+ έχουμε χορτάσει και νέα πρότυπα δεν βλέπουμε.Εδώ., ούτε το κόμμα-απόγονος της Ανανεωτικής Αριστεράς υιοθέτησε την αξιοκρατία, ούτε απέφυγε τον πειρασμό διορισμού άκαπνων "στρατηγών" και θυγατέρων και λοιπών συγγενών και φίλων... ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ.Αυτά κ. Μητσοτάκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ