Μητσοτάκης: Ας ακούσουμε επιτέλους τους επιστήμονες- Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Μητσοτάκης στο εμβολιαστικό κέντρο Facebook Twitter
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Έκκληση στους πολίτες να ακούσουν τους επιστήμονες και να εμβολιαστούν έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό. 

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», όπου του χορηγήθηκε η αναμνηστική δόση του εμβολίου, «ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών», όπως είπε. 

Αμέσως μετά παρακάλεσε όλους τους πολίτες να κάνουν το ίδιο, είτε αφορά την τρίτη δόση, είτε «πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί». 

Τα δεδομένα πια, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου». 

Επεσήμανε ότι 9 στους 10 πολίτες που νοσηλεύονται σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι, όπως και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους κάθε ημέρα. 

«Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. 

«Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο», κατέληξε. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM