Συλλυπητήριο μήνυμα στους οικείους του τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε σήμερα στα 63 του χρόνια, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω των social media.

 

Ο κ. Μητσοτάκης μέσω της σελίδας του Πρωθυπουργού στο Τwitter, σχολίασε για τον θάνατο του καλλιτέχνη: «Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας».

 

Και πρόσθεσε: Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά. Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

 

«Ένας μεγάλος τραγουδοποιός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν είναι πια κοντά μας. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα», έγραψε στο Twitter, από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή τα ξημερώματα της Δευτέρας.  Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας βρισκόταν σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Μετά τη συναυλία που είχαν δώσει μαζί στον Βόλο, διέμενε στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό, όπου και πέθανε σε ηλικία 3 ετών.