Το μήνυμα του Κασιδιάρη μέσα από τον Κορυδαλλό

Το μήνυμα του Κασιδιάρη μέσα από τον Κορυδαλλό Facebook Twitter
13

Μήνυμα έστειλε μέσα από το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος προφυλακίστηκε την Πέμπτη.

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση προφυλάκισής του, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής,  σε τηλεφωνική του παρέμβαση (11/07) μιλάει μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα κράτησης του Κορυδαλλού.

Προσπαθεί, αποτυχημένα, να παρουσιαστεί σαν αθώος λαϊκός ήρωας...

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Είναι δυνατός φίλε. Παρότι είναι ωραίος δεν εμφανίζεται στο γυαλί πάντα ίδιος, βγαίνει και με τα μάτια πρησμένα, και με χαμόγελο και με το στόμα στραβωμένο, όπως είναι εκείνη τη στιγμή. Μιλά χωρίς να κάνει καθόλου σκέψεις, όπως κυλά το ποτάμι. Με τέτοιο εμπορικό παρουσιαστικό βάζει σε παράταξη 30 Μάο-Μάο ... Είναι δυνατός φίλε, αλλά ανήκει στους κακούς.