Το μήνυμα του Κασιδιάρη μέσα από τον Κορυδαλλό

Το μήνυμα του Κασιδιάρη μέσα από τον Κορυδαλλό Facebook Twitter
13

Μήνυμα έστειλε μέσα από το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος προφυλακίστηκε την Πέμπτη.

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση προφυλάκισής του, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής,  σε τηλεφωνική του παρέμβαση (11/07) μιλάει μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα κράτησης του Κορυδαλλού.

Προσπαθεί, αποτυχημένα, να παρουσιαστεί σαν αθώος λαϊκός ήρωας...

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Είναι δυνατός φίλε. Παρότι είναι ωραίος δεν εμφανίζεται στο γυαλί πάντα ίδιος, βγαίνει και με τα μάτια πρησμένα, και με χαμόγελο και με το στόμα στραβωμένο, όπως είναι εκείνη τη στιγμή. Μιλά χωρίς να κάνει καθόλου σκέψεις, όπως κυλά το ποτάμι. Με τέτοιο εμπορικό παρουσιαστικό βάζει σε παράταξη 30 Μάο-Μάο ... Είναι δυνατός φίλε, αλλά ανήκει στους κακούς.