Μίνι - υπουργικό στο Μαξίμου για το Σκοπιανό

Μίνι - υπουργικό στο Μαξίμου για το Σκοπιανό Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Εντείνονται οι διεργασίες  για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα ενημερώσουν για τα μέχρι στιγμής δεδομένα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να κινηθεί η κυβέρνηση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με δεδομένο ότι έχει απορρίψει εκ των προτέρων τη χρήση της λέξης «Μακεδονία» σε μία νέα ονομασία της ΠΓΔΜ.

Στο μίνι-υπουργικό αναμένεται να συμμετάσχουν οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι τρεις υπουργοί Επικρατείας. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM