Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Μία μέρα μετά την ορκωμοσία ο Πατούλης στον Παυλόπουλο

Μία μέρα μετά την ορκωμοσία ο Πατούλης στον Παυλόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος, νωρίτερα σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο

Την «αρωγή της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο έργο της νέας Περιφερειακής Αρχής» επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη συνάντηση του, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο οποίος του δήλωσε την αποφασιστικότητα του «να συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Η συνάντηση των δύο ανδρών στο Προεδρικό μέγαρο πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα λόγω και της πολυετούς γνωριμίας τους, όπως σημείωσε ο ΠτΔ αναφερόμενος στην περίοδο που διετέλεσε ο ίδιος υπουργός Εσωτερικών και ο Γ. Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου. «Έχουμε βιώσει από κοινού, την πολύτιμη, πραγματικά, πολιτική και διοικητική εμπειρία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», επισήμανε, ο κ. Παυλόπουλος χαρακτηρίζοντας «πολύ σημαντικό» το έργο, που επιτέλεσε ο συνομιλητής του, «ιδίως στην εξυγίανση των οικονομικών αυτού του μεγάλου Δήμου».

Μία μέρα μετά την ορκωμοσία ο Πατούλης στον Παυλόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠτΔ χαρακτήρισε την πορεία και το έργο του κ. Πατούλη ως «σημαντικό θετικό δείγμα γραφής και εγγύηση για την επιτυχία» του στην Περιφέρεια. Επισήμαινε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας με «μεγάλα προβλήματα, αλλά και μεγάλες προκλήσεις για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό» και εξέφρασε την αρωγή και την συμπαράσταση της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο έργο της Περιφέρειας, και στα μεγάλα προβλήματα, τα οποία έχετε να αντιμετωπίσετε».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης δήλωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την αποφασιστικότητα της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, να διασφαλίσει στους πολίτες μια καλύτερη καθημερινότητα και διατύπωσε την ανάγκη να καταστεί η Αττική Περιφέρεια της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής.

Ο κ. Πατούλης μίλησε για τη σημαντική συμβολή του κ. Παυλόπουλου στον τομέα της Αυτοδιοίκηση και είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει με αυτή τη συνάντηση τη θητεία του στην οποία, όπως σημείωσε αναγνωρίζει τις δυσκολίες αλλά θα τις αντιμετωπίσει. Επίσης, δήλωσε ότι θα πορευτεί με αισιοδοξία, μέσα από την βοήθεια όλων των παρατάξεων, όλων των πολιτών, μέσα από ένα έργο που κάθε μέρα θα είναι διακριτό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM