Μαζί ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο

Μαζί ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο Facebook Twitter
3

Σε συνέντευξή του στην Ημερησία του Σαββάτου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ γνωστοποίησε τη συνεργασία του κόμματός του με το κόμμα της Φώφης Γεννηματά, σπεύδοντας, ωστόσο, να διευκρινίσει πως πρόκειται για συμπαράταξη κομμάτων και όχι για προσχωρήσεις του ενός στον άλλον ή συμμετοχή του ενός στην προσπάθεια διεύρυνσης του άλλου. "Εκλογική συμπαράταξη με διατήρηση της πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας των κομμάτων" συμπλήρωσε ο ίδιος, τονίζοντας ταυτόχρονα πως σε αυτήν την εκλογική συνεργασία "πρέπει να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις και κινήσεις για να μπορέσει να έχει καταλυτικό ρόλο την επόμενη ημέρα".

Αναφερθείς στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Θεοχαρόπουλος ανέφερε πως η Κουμουνδούρου δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια προσέγγισης προς τη ΔΗΜΑΡ, αλλά αντίθετα και τις δύο φορές που ζήτησαν "επίσημα συνάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα με στόχο την συνεννόηση, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας". "Αυτό που αντιμετωπίσαμε από την πλευρά της ριζοσπαστικής αριστεράς ήταν μια έλλειψη διάθεσης για συζήτηση προς τις δυνάμεις της ανανεωτικής αριστεράς, του μεταρρυθμιστικού και προοδευτικού χώρου" σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Οι μισοί την ψηφίζατε για να πάει με το Πασόκ και οι άλλοι μισοί για να συνεργαστεί με τον Σύριζα. Δεν ξέρω σε ποιους ανήκατε, πάντως αυτό θα πρέπει να το γνωρίζατε.
Άνηκα σε εκείνους που ήλπιζαν ότι ήταν δυνατό να δημιουργηθεί μια σοβαρή ευρωπαϊκή αριστερά στα πρότυπα του Παπαγιαννάκη. Μια αριστερά μακρυά από λαϊκισμούς και συμφέροντα συντεχνιών ή συμφέροντα ολιγαρχών.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ