Φωτιά στη Σύρο

Μάγδα Φύσσα για Σπαρτιάτες: Η κοινωνία που τους έβγαλε να τους χαίρεται- Εμάς θα μας έχει απέναντί του

Μάγδα Φύσσα για Σπαρτιάτες: Εμάς θα μας έχει απέναντί του- Δεν θα κάνουμε πίσω Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Οι «Σπαρτιάτες» το κόμμα που υποστήριξε ο καταδικασμένος βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», μπήκε εν τέλει στη Βουλή. Η Μάγδα Φύσσα έδωσε τη δική της απάντηση για αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Συγκεκριμένα, η Μάγδα Φύσσα, μιλώντας στο debater.gr, τάχθηκε εναντίον όσων «εργάστηκαν» για να πάρει δημοσιότητα το εν λόγω ακροδεξιό κόμμα που μπήκε στη Βουλή. «Η κοινωνία που τους έβγαλε να τους χαίρεται. Εμάς θα μας έχει απέναντί του, όπως και να 'χει. Δεν θα κάνουμε πίσω σε κάτι. Αυτό και τελείωσε» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

«Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε. Κάποιοι δούλεψαν γι' αυτό. Εγώ δεν έχω να πω κάτι, είμαι εδώ στον δρόμο και παλεύω για τον φασισμό που τον έχω στην πλάτη μου. Δουλέψατε όλοι για να μπουν και πάλι στη Βουλή. Συγγνώμη, σας παίρνει όλους η μπάλα. Τώρα αν μια μονάδα δεν τους ήθελε και οι υπόλοιποι τους ήθελαν. Όλα τα κανάλια έλεγαν ότι είναι κάτι καινούργιο. Πάρτε τώρα το κάτι καινούργιο, είναι ο Κασιδιάρης μέσα» ανέφερε αρχικά η Μάγδα Φύσσα.

Και πρόσθεσε ότι «αλίμονο για εμάς που είμαστε στον δρόμο και παλεύουμε κατά του φασισμού δέκα χρόνια τώρα για να έρθει μια μέρα και ξαφνικά να ακούσουμε Σπαρτιάτες και να είναι ο Κασιδιάρης μέσα. Ε κάποιος δούλεψε για αυτό, έτσι; Κάποιος δούλεψε. Εγώ μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει ότι υπάρχουν οι Σπαρτιάτες σαν κόμμα και ξαφνικά μαθαίνω ότι έχουν μπει στη Βουλή. Η κοινωνία που τους έβγαλε να τους χαίρεται. Εμάς θα μας έχει απέναντί του, όπως και να 'χει. Δεν θα κάνουμε πίσω σε κάτι. Αυτό και τελείωσε». 

 
Πολιτική
0

Φωτιά στη Σύρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μενδώνη για Πολάκη: «Η νέα σεξιστική επίθεσή του επιβάλλει στον Κασσελάκη να τον στείλει σπίτι του»

Πολιτική / Μενδώνη για Πολάκη: «Η νέα σεξιστική επίθεσή του επιβάλλει στον Κασσελάκη να τον στείλει σπίτι του»

«Οφείλει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που "στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες"» τόνισε η υπουργός Πολιτισμού
LIFO NEWSROOM
«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της OpinionPoll Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών και εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν, θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ