LIVE!

Live: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την τόνωση της οικονομίας τον Απρίλιο

Live: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την τόνωση της οικονομίας τον Απρίλιο Facebook Twitter
0

Το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον κορωνοϊό τον μήνα Απρίλιο παρουσιάζουν αυτή την ώρα οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης.

Το σχέδιο για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, αποφασίστηκε χθες σε σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παρουσιάζεται αυτή την ώρα από τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο προβλέπει χορήγηση δανείων με χαμηλό ή  και επιδοτούμενο επιτόκιο, χρήση χρηματοδοτικών εργαλείων για διοχέτευση ρευστότητας σε ΜμΕ και μικρές επιχειρήσεις, νέες φοροελαφρύνσεις και διευκολύνσεις και κίνητρα για επενδύσεις μικρής κλίμακας και για προσλήψεις προσωπικού.

Πολιτική
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM