ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Λαζαρίδης: Βαρουφάκης νούμερο 2 ο Παπαδημητρίου

Λαζαρίδης: Βαρουφάκης νούμερο 2 ο Παπαδημητρίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
0

Ο πρωθυπουργός «έφτιαξε ένα υπουργείο για τον κολλητό του τον κ. Παππά», ανέφερε ο διευθύντης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, ενώ χαρακτήρισε τον νέο υπουργό Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου ως «Βαρουφάκη νουμερο 2».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο Μ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι «έχουμε μια κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ο βασικός κυβερνητικός εταίρος είναι ο κ.Καμμένος και ό,τι ζητάει το παίρνει». Επανέλαβε αίτημα της ΝΔ για εκλογές λέγοντας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η κυβέρνηση είναι δογματική και ανίκανη και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.

«Στην ουσία έκανε ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων, άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς», σχολίασε ο Μ. Λαζαρίδης ενώ για τον Ν. Παππά ανέφερε πως «απέτυχε παταγωδώς με τον νόμο του και με την αντισυναταγματική του τροπολογία». Παράλληλα πρόσθεσε ότι η ΝΔ επιμένει στην κατάργηση του «νόμου Παππά».

«Είπαμε να πάρουν πίσω ολόκληρο το νόμο Παππά και όχι να τον αναστείλουν και η ΝΔ θα ήταν εκεί για να συζητήσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, μέλη αναγνωρισμένου κύρους και αξίας. Η ΝΔ έχει συμφωνήσει στη συγκρότηση των 4 από τις 5 ανεξάρτητες αρχές, κάτι που δεν έκανε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Η ΝΔ έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση, τον κ. Κουτρουμάνο, για την προεδρία του ΕΣΡ», συμπλήρωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επιπλέον για τον Β. Πολύδωρα είπε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε βάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πως «ήταν ένα άλλο επικοινωνιακό τερτίπι της κυβέρνησης».

0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ