Λαφαζάνης: Η Τρόικα είναι χειρότερη από χούντα

Λαφαζάνης: Η Τρόικα είναι χειρότερη από χούντα Facebook Twitter
3

Πολύ χειρότερη από τη χούντα χαρακτήρισε ο Παν. Λαφαζάνης την Τρόικα, προσθέτοντας ότι στην ουσία οι Έλληνες και οι κυβερνήσεις είναι σκλάβοι αδίστακτων κηδεμόνων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο Π. Λαφαζάνης αρνήθηκε ότι το κόμμα του είναι κόμμα δραχμής, τονίζοντας ότι με το ευρώ έχουμε μόνο δανεικά και επανέλαβε τα περί εθνικοποίησης τραπεζών, που, όπως είπε, ξεζουμίσουν τον λαό.

Σημείωσε επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ΛΑ.Ε.  βάλλονται διότι είναι μόνη με εναλλακτική λύση με αρχή, μέση και τέλος, ενώ επισήμανε: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι έχω κάποιο μαγικό ραβδί. Δεν κάνω φτηνό λαϊκισμό".

Για τις σχέσεις του με τους πρώην συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: "Δεν κάνω βεντέτες, δεν έχω προσωπικά με κανέναν"

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Εγώ, σύντροφε Λαφαζάνη, προτιμώ να ζω με μνημόνιο της Τρόικας, παρά στη Χούντα. Αν δε είχατε φροντίσει να έλθετε το Φεβρουάριο του 2015 σε συμφωνία, παρά να κοροϊδεύετε 7 μήνες,η συμφωνία με την "Τρόικα" θα ήταν ακόμα πιο ανεκτή.
Απαράδεκτη λαϊκίστικη δήλωση από πολιτικό του "δημοκρατικού χώρου". Με βάζει σε, περισσότερες, σκέψεις για το τι είδους δημοκρατία θέλει να εφαρμόσει ο κος Λαφαζάνης.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ