Λαφαζάνης: Έχω και δεύτερο σποτ που ληστεύω το Νομισματοκοπείο

Λαφαζάνης: Έχω και δεύτερο σποτ που ληστεύω το Νομισματοκοπείο Facebook Twitter
3

Και τη συνέχεια του προεκλογικού σποτ με το Νομισματοκοπείο προανήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Μάρας Ζαχαρέα στο χθεσινό ντιμπέιτ. «Τελικά το ταξί σας πήγε στο Νομισματοκοπείο; Πόσα εκατομμύρια απόθεμα βρήκατε και τι θα πάθουμε αν τα μετατρέψετε σε δραχμές;», ρώτησε η δημοσιογράφος τον επικεφαλής της ΛΑ.Ε. ο οποίος απάντησε: «Θα υπάρξει και δεύτερο σποτ. Θα δείξει πώς ακριβώς έκανα τη ληστεία, πήρα 22 δισ. ευρώ και έφυγα. Και αυτό θα είναι η μεγάλη έκπληξη του προεκλογικού αγώνα».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Yannis KoutsomitisΕπειδή οι δραχμοσυμμορίτες τριγυρνάνε δεξιά-αριστερά, διαλαλούν την έξοδο από την Ευρωζώνη λέγοντας "ότι δεν είναι και μεγάλο ζήτημα" και κανείς δεν τους απαντά επί της ουσίας,Για συντεταγμένη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα χρειάζονται υπό ομαλές συνθήκες και σε αδρή προσέγγιση, δεν χρειάζεται αναλυτική νομισματική και μακροοικονομική μελέτη:1) συναλλαγματικά αποθέματα 10%~15% του ΑΕΠ στην καλύτερη περίπτωση, δηλαδή αξίας 20~25 δισεκατομμυρίων ευρώ. Και μάλιστα μετρητά ή σχεδόν μετρητά.2) Εγγυημένο δάνειο περίπου 40 δισεκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια (διότι μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα ουδείς θα την δανείζει), για να καλυφθούν οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας. Αν δεν πληρωθούν οι υποχρεώσεις, πάει η χώρα σε άτακτη χρεοκοπία, δλδ διακοπή εξωτερικού εμπορίου κλπ κλπ.3) Χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3-4 μηνών σε συνθήκες "έκτακτης ανάγκης" (λέγε με στρατιωτικός νόμος).4) Σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια για την περίοδο προσαρμογής και εφαρμογής.Επειδή όλα αυτά δεν γίνονται με καμία δύναμη και με κανένα σενάριο Πούτιν-ξεΠούτιν κλπ, καταλαβαίνετε πόσο σανό και μπαρούφα σερβίρουν αυτοί οι επικίνδυνοι τύποι.
Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, μπορεί να το δούμε και αυτό. Ωστόσο το χιούμορ είναι πάντα ανεκτίμητο προσόν κι εδώ να το αναγνωρίσουμε στον κο Λαφαζάνη, παίρνει επιπλέον πόντους!