Κραυγές Κασιδιάρη για «σκευωρία», μετά την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κραυγές Κασιδιάρη για «σκευωρία», μετά την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου Facebook Twitter
3

Αντισυνταγματική χαρακτήρισε την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος χθες πανηγύριζε με «ιδιαίτερο» τρόπο την δική του υπό όρους αποφυλάκιση. Μιλώντας πριν από λίγο από την Ευελπίδων, όπου είχε πάει για να συμπαρασταθεί στον αρχηγό του, ο Κασιδιάρης μίλησε και για «τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους», δηλώσεις που δεν είχε κάνει χθες, όταν οι δικαστικές αποφάσεις ήταν διαφορετικές.

"Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους. Η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου είναι άδικη και αντισυνταγματική και κατόπιν εντολής ξένων κέντρων λήψεως αποφάσεων", είπε ο Κασιδιάρης, προσθέτοντας ότι τα τηλεφωνήματα δεν αποδεικνύουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος γνώριζε για τη δολοφονία στο Κερατσίνι και πως θα ζητηθεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. 

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του, είχε δηλώσει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη, όταν ξεκινούσε η έρευνα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

«Η Ελλάδα έχει ήδη κινητοποιήσει και της Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε να υπάρχει μια αποστολή επιτήρησης των λιβυκών αρχών έξω από τα χωρικά ύδατα» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Πολιτική / Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το μνημόνιο «παράνομο, ανυπόστατο και απαράδεκτο», τονίζοντας ότι «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα»
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ

Πολιτική / Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ

Βασικό αντικείμενο του νομοσχεδίου είναι η αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την πώληση, προσφορά και διάθεση προϊόντων καπνού και αλκοόλ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε για την άμυνα σε 12 χρόνια πάνω από 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε για την άμυνα σε 12 χρόνια πάνω από 25 δισ. ευρώ

«Το νόημα μιας συμμαχίας είναι να διασφαλιστεί ότι υπάρχει δίκαιη κατανομή των βαρών και ότι δεν υπάρχει η αίσθηση ότι ορισμένες χώρες μπορούν να παρεκκλίνουν» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
''Αντισυνταγματική'' ; Ναι, ενώ η ιδεολογία της Χ.Α είναι καθ΄όλα συνταγματική, όπως φυσικά και οι πράξεις των μελών της.Φαρσοκωμωδία καταντά το ξυρισμένο αγόρι.
"Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη" όταν αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και "σκευωρία από ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων" όταν δεν του αρέσουν οι αποφάσεις. Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά; Follow your leader να βρεις την ησυχία σου αγοράκι μου. Σε έχει αποτρελλάνει το μίσος σου.