Κουτσούμπας: Μαζικός ξεσηκωμός για να έρθει πραγματική ανάσταση

Κουτσούμπας: Μαζικός ξεσηκωμός για να έρθει πραγματική ανάσταση Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

«Η πραγματική ανάσταση για το λαό μας θα έρθει μέσα από το μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες που καταδυναστεύουν τις ζωές μας, ενάντια σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, τους αντιλαϊκούς νόμους και τα μνημόνια, ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου», δήλωσε ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανές εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα (σ.σ. ανασχηματισμός, πρόωρες εκλογές, δημοψήφισμα, συμφωνία), αφού εκτίμησε ότι «όλα είναι στο τραπέζι», πρόσθεσε ότι, «η κυβέρνηση προφανώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει».

«Δεν αποκλείεται ένας συμβιβασμός απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία θα είναι πάρα πολύ σκληρά για το λαό μας, θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα 4ο μνημόνιο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο των εκλογών ή του ανασχηματισμού. Νομίζω ότι είναι σενάρια -όλα αυτά που ακούγονται- τα οποία ισχύουν», κατέληξε ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το μήνυμα του ΚΚΕ για το Πάσχα είναι αυτό που λέμε "ταυτόχρονη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και χαπιών". Υ.Γ. Στο μήνυμά τους ξέχασαν να αναφερθούν στα μονοπώλια. Σημαντική παράληψη.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ