Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Άδωνη για τον Χίτλερ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Άδωνη για τον Χίτλερ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
15

Επίθεση κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μια φράση του υποψηφίου για την προεδρία της Ν.Δ.. Ο Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ είπε ότι «σήμερα θα ήμασταν έξω από το μνημόνιο παρέα με την Πορτογαλία. Η Κύπρος που μπήκε στο μνημόνιο, τρία χρόνια μετά από εμάς, βγαίνει και εμείς ξαναγυρνάμε πριν από το 2010, γιατί βγάλαμε για πρωθυπουργό έναν τυχοδιώκτη». Όταν σχολιάστηκε ότι ο κ. Τσίπρας εξελέγη δημοκρατικά, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Και ο Χίτλερ εκλέχθηκε δημοκρατικά, τι θα πει αυτό;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε κάθε όριο. Μια ημέρα μετά την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και το ναζισμό».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Ο κ. Γεωργιάδης παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο  με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, κατασκευάζοντας ιστορικές αναλογίες αντίστοιχες με το επίπεδο βιβλίων που έχει κατά καιρούς προωθήσει από την εκπομπή του.

Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές.

Για αυτό το λόγο, θέλουμε να θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη των δηλώσεών του κ. Γεωργιάδη από την ηγεσία της ΝΔ και από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM
Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Πολιτική / Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το απόγευμα από τον Παπασταύρου στη Βουλή προβλέπει δύο νέα πολεοδομικά εργαλεία - Στόχος η προστασία τόσο των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών όσο και της δημογραφικής προοπτικής της περιφέρειας
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM
Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM