Κόντρα για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 12.000 ευρώ από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Κόντρα για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 12.000 ευρώ από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, σχετικά με το κονδύλι ύψους 12.000 ευρώ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η σχετική απόφαση είχε αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 15 Ιανουαρίου και, σήμερα, η πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Απίστευτα πράγματα. Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ! [...] Το επιτελικό κράτος εν δράσει!»

Κόντρα για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 12.000 ευρώ από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Facebook Twitter

Η ανάρτηση της κ. Τελιγιορίδου διαδόθηκε στο Facebook και αναπαράχθηκε από ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με κύκλους του υπουργείου να απαντούν, κάνοντας λόγο για «ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών» του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πηγές κατηγορούν την πρώην υφυπουργό ότι συγκρίνει «την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της» με την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της πρώην υφυπουργού και η απάντηση κύκλων του υπουργείου

 

Κόντρα για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 12.000 ευρώ από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Facebook Twitter

Από την πλευρά τους οι κύκλοι απαντούν: «Δεν έχει τέλος η καταρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική. Χαρακτηριστική περίπτωση η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου η οποία με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα».

Κατά τις ίδιες πηγές τα 16 ευρώ που αντιστοιχούν ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο είναι η «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"...Κατά τις ίδιες πηγές τα 16 ευρώ που αντιστοιχούν ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο είναι η «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα"Πηγή: www.lifo.grΔηλαδή με απλά ελληνικά - κατά τους ανώνυμους και ανεύθυνους "κύκλους" του υπουργείου -, η μέγιστη προσφορά θα μπορούσε να ήταν και 20 ευρώ ανά εργαζόμενο για την γιορτή της πίτας ! Μας κάνουν χάρη με τα 16 !... Όσον αφορά στον "καθημερινό μόχθο για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα" στο συγκεκριμένο υπουργείο,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ, που ο υπουργός συγκινεί και "γλυκαίνει" το προσωπικό με τα λεφτά των πολιτών.Που οι περισσότεροι με κόστος 16 (ή και 10 ακόμη) ευρώ, σερβίρησαν όλη την οικογένεια ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.