Κοντοζαμάνης: «Υπερβολική» η παραίτηση του διευθυντή στο Αγία Όλγα - «Αβάσιμοι ισχυρισμοί»

Κοντοζαμάνης: Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ως «υπερβολική» χαρακτήρισε την παραίτηση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Η κίνηση του γιατρού ήταν υπερβολική και αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, σήμερα κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία στη χώρα, κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος ανέφερε ότι χθες ότι το νοσοκομείο ήταν το μόνο για παθολογικά και Covid περιστατικά και έκανε λόγο για «πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζαμάνη το συγκεκριμένο νοσοκομείο «είχε μία εργώδη εφημερία χθες ανταπεξήλθε επιτυχώς». Παράλλήλα, πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα  ώστε «το νοσοκομείο να εφημερεύει με ασφάλεια και να αντιμετωπίζει τόσο τα covid όσο και τα μη covid περιστατικά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε νοσηλεία περιστατικών με κορωνοϊό μαζί με περιστατικά μη κορωνοϊού».

Ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι «η αρμόδια υπεύθυνη της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και όλα έγιναν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που προβλέπονται έτσι ώστε να είναι μία ασφαλής εφημερία και να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα περιστατικά». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ