Κοντοζαμάνης: «Υπερβολική» η παραίτηση του διευθυντή στο Αγία Όλγα - «Αβάσιμοι ισχυρισμοί»

Κοντοζαμάνης: Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ως «υπερβολική» χαρακτήρισε την παραίτηση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Η κίνηση του γιατρού ήταν υπερβολική και αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, σήμερα κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία στη χώρα, κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος ανέφερε ότι χθες ότι το νοσοκομείο ήταν το μόνο για παθολογικά και Covid περιστατικά και έκανε λόγο για «πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζαμάνη το συγκεκριμένο νοσοκομείο «είχε μία εργώδη εφημερία χθες ανταπεξήλθε επιτυχώς». Παράλλήλα, πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα  ώστε «το νοσοκομείο να εφημερεύει με ασφάλεια και να αντιμετωπίζει τόσο τα covid όσο και τα μη covid περιστατικά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε νοσηλεία περιστατικών με κορωνοϊό μαζί με περιστατικά μη κορωνοϊού».

Ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι «η αρμόδια υπεύθυνη της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και όλα έγιναν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που προβλέπονται έτσι ώστε να είναι μία ασφαλής εφημερία και να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα περιστατικά». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ