Κεντροαριστερά: Παράταση της ψηφοφορίας όπου χρειάζεται

Κεντροαριστερά: Παράταση της ψηφοφορίας όπου χρειάζεται Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Η συμμετοχή των πολιτών στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά κρίνεται από όλα τα στελέχη ως μαζική, καθώς λίγο μετά τις 6 το απόγευμα είχαν προσέλθει στις κάλπες πάνω από 170.000 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Αλιβιζάτου έχει δώσει οδηγία, όπου χρειαστεί, όπου δηλαδή υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που περιμένουν να ψηφίσουν, να δοθεί παράταση κατά μία ώρα ως τις 9.00. Αυτό ισχύει για εκείνα τα εκλογικά κέντρα που η ψηφοφορία επρόκειτο να λήξει στις 8, δηλαδή στα εκλογικά κέντρα εκτός Αθηνών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξει, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, και κάποια καθυστέρηση στην ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που ήταν προγραμματισμένα για τις 10.30.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ