Κασιδιάρης: Ψηφίστε ενάντια στον Μητσοτάκη, να είστε καχύποπτοι με ΕΑΝ, Πλεύση, Τζήμερο, Νίκη

Κασιδιάρης: Ψηφίστε ενάντια στον Μητσοτάκη, να είστε καχύποπτοι με ΕΑΝ, Πλεύση, Τζήμερο, Νίκη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Με μια ανάρτηση στο Twitter, ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δίνει «γραμμή» στους υποστηρικτές του, ενόψει των εκλογών 2023

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη αποκλείστηκε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου με απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Άρειου Πάγου, επειδή «παροτρύνει την άσκηση βίας και προωθεί μια πολιτική που δεν σέβεται τη δημοκρατία». 

Στην ανάρτησή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης γράφει μεν ότι δεν θεωρεί τους πολίτες «αμνοερίφια για να τους δώσω “γραμμή” και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα”, ωστόσο στη συνέχεια τους ζητά να ψηφίσουν ενάντια «στο καθεστώς Μητσοτάκη». 

Παράλληλα, τους καλεί να είναι «ιδιαιτέρως καχύποπτοι» με συγκεκριμένα κόμματα. «Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (ΕΑΝ, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη)», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Εκλογές 2023: Η ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη 

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τις εκλογές 2023: 

«Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.

Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω “γραμμή” και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα. Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).

ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές, αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικής Βουλής. Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου».    

                            

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ