Καμμένος σε Βούλτεψη: Βόλτα με το κότερο δεν σε πάω, χτυπήσου κάτω

Καμμένος σε Βούλτεψη: Βόλτα με το κότερο δεν σε πάω, χτυπήσου κάτω Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Σοφίας Βούλτεψη, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ διάβασε μία επερώτηση που είχαν υπογράψει μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του πρώην υπουργού Άμυνας σχετικά με το Μακεδονικό, προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών. 

Ενώ ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης επιχειρούσε να τους επαναφέρει στην τάξη, ο Πάνος Καμμένος είπε απευθυνόμενος προς την Σοφία Βούλτεψη: «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω».

H βουλευτής της ΝΔ διαμαρτυρήθηκε πως δεν δέχεται σεξιστικά υπονοούμενα και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκρίθηκε «να με πας στο δικαστήριο και στο κακουργοδικείο. Εγώ δεν απειλούμαι από δικαστήρια, κάτσε κάτω».

Νέες φωνές ακούστηκαν από τα έδρανα και ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά τα λεγόμενα του κ. Καράογλου. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «είναι ντροπή να ακούγονται εδώ μέσα φράσεις για αλκοτέστ» και ο προεδρεύων του απάντησε πως «τον προστάτεψε» ζητώντας άμεσα να διαγραφεί η εν λόγω φράση από τα πρακτικά.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM