Καμμένος προς Μητσοτάκη: Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό

Καμμένος προς Μητσοτάκη: Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
2

Μέσω του λογαριασμού στο twitter ο Πάνος Καμμένος, απάντησε στην ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου αναφερόταν στην απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

 

Γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος: «Είμαι σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη και ψήφισα όπως μου επέβαλε η συνείδησή μου. Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό».

 

Στην ανάρτησή του, επίσης στο twitter, ο κ.Μητσοτάκης είχε γράψει: «Που είναι ο κ. Καμμένος; Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών. Αυτός που έλεγε στον Αρχιεπίσκοπο "θα ρίξω την κυβέρνηση αν χρειαστεί"».

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM