Καμμένος κατά Τσίπρα: «Δεν θέλω χάρες- Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη»

Καμμένος κατά Τσίπρα: «Δεν θέλω χάρες- Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολίασε στο Twitter τη φημολογία που υπάρχει για αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, αν υπάρξει και άλλη αποχώρηση βουλευτή.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΕΞΗ...», έγραψε ο κ. Καμμένος στο Twitter. 

Νωρίτερα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο υπουργός Επικρατείας, Χρήστος Βερναρδάκης, δήλωσε πως «επίκειται τροποποίηση στον κανονισμό της Βουλής, έπειτα από συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου τα κόμματα που έχασαν τους βουλευτές τους να εξακολουθούν να λειτουργούν. Κάθε πολιτικός αρχηγός θα εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα και τα προνόμια του πολιτικού αρχηγού κόμματος. Δεν θέλουμε να διαλύσουμε κανένα κόμμα».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM