Η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει έως το Σάββατο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει έως το Σάββατο από τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά το χθεσινό debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει άμεσα από το κόμμα. 

Μετά την ανακοίνωση της Θεοδώρας Τζάκρη ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να χάσει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν μπορώ να είμαι στη διακήρυξη ενός άλλου κόμματος και συγχρόνως να είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η θεοδώρα Τζάκρη σε συνέντευξή της στο Mega προαναγγέλλοντας ότι το Σάββατο την ημέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει το νέο πολιτικό φορέα θα έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόνη μου έχω πει ότι θα φύγω. Αυτό είναι μια οδυνηρή απόφαση για μένα γιατί έχω περάσει το μισό μου κοινοβουλευτικό βίο με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχω δώσει εδώ όλο μου τον αγώνα» υποστήριξε.

Μιλώντας για τα αίτια της προαναγγελθείσας αποχώρησής της δήλωσε: «Το ρήγμα που έχει υπάρχει με τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ και η ψυχική μου απόσταση από αυτούς δεν μου επιτρέπουν να μείνω». Απαντώντας σε ερώτηση γιατί ακόμη δεν έχει αποχωρήσει ανέφερε ότι έχει δώσει ένα μικρό χρονικό περιθώριο στον εαυτό της. Όπως είπε «αυτά που έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τους έκαναν να απωλέσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την έννοια κάθε πολιτικού μέλλοντος για τον εαυτό τους».Ειδικότερα, όπως ανέφερε «όποιος και να βγει από τη διαδικασία των εκλογών την Κυριακή με τι υπόβαθρο θ ασκήσει αντιπολίτευση και έναντι ποιου αρχηγού μπορεί να σταθεί».

Κάνοντας λόγο για απαξιωτικό ρόλο της αντιμετώπισης τόσο στις επιτροπές του κόμματος όσο και στο Συνέδριο η κα Τζάκρη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω δεχθεί συστηματικό και παρατεταμένο bulling από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Δε θέλω να μείνω, δε με θέλουν ούτε αυτοί».

Σχολιάζοντας το χθεσινό debate των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτήρισε τελείως αποκαρδιωτικό ως θέαμα. «Ήταν μια θλίψη. Ήταν τελείως αποκαρδιωτικό. Ήταν μια πένθιμη τηλεοπτική τελετή» σημείωσε. Επιπλέον, δήλωσε ότι «ομοφώνησαν όλοι ότι όλα έγιναν καλά με το πραξικόπημα» αναφερόμενη στα όσα έγιναν στο συνέδριο του κόμματος.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM