Η Ραχήλ Μακρή προσπαθεί να εισβάλλει στη Βουλή με μπλουζάκι που γράφει "Φρουρά -φρουρά"

Η Ραχήλ Μακρή προσπαθεί να εισβάλλει στη Βουλή με μπλουζάκι που γράφει "Φρουρά -φρουρά" Facebook Twitter
4

Την ώρα ψήφισης του Μνημονίου εντός της Βουλής, στο Σύνταγμα υπήρχαν πολλοί διαδηλωτές, αλλά μια από αυτούς ξεχώρισε.

Η Ραχήλ Μακρή είχε ετοιμάσει σχέδιο «εισβολής» στην Βουλή μαζί με μέλη του «Μετώπου Νίκης».

Η ομάδα εμφανίστηκε στη διαδήλωση με μπλουζάκια που έγραφαν το σύνθημα «Φρουράαα - Φρουράαα»και όπως έγραψαν και το Facebook:«Το Μέτωπο Νίκης προσπαθεί να μπει στην υπό κατάληψη Βουλή».

Η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πλησίασε μαζί με τους υπόλοιπους στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Στο βίντεο οι οπαδοί προσφωνούν την Ραχήλ Μακρή Μπουμπουλίνα.Η Μπουμπουλίνα έφτιαξε το μαλλί, ενεδύθη την λευκή φόρμα γυμναστικής, απαραιτήτως ειδικά παπούτσια για τις δύσβατες πλαγιές και άρχισε τον απελευθερωτικό αγώνα.Ιαχές δονούν τον αέρα "σκοινί στον Τσίπρα" (όταν έχεις χαρακτηρίσει τους πολιτικούς σου αντιπάλους "γερμανοτσολιάδες", λογικό).Αυτή την κυρία κάποιοι την έχουν εκλέξει βουλευτή και ξεκίνησε από ΑΝΕΛ (διεγράφη), επελέγη προσωπικά και επεισοδιακά το 2015 από Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη, μετακόμισε στην ΛΑΕ του Λαφαζάνη, μετά στην "Πλεύση Ελευθερίας" με την Ζωή και αφού πλακώθηκε μαζί της, έχει φτιάξει το δικό της κόμμα "Μέτωπο νίκης".Ευτυχώς, δεν το έμαθε φαίνεται η Ζωή να έρθει και να γίνει κόλαση στον εμφύλιο. Γιατί, τι, η Μαυρογένους με τα γαλλικά και τις Τεργέστες θα μου μείνει εμένα της μπαρουτοκαπνισμένης κυρά μου ;Άσε που θα τον είχε κάνει τον ματατζή να χτυπήσει τρεις προσοχές (άλλωστε δεν είναι και εύκολο να σηκώσεις την Ζωή). Το ρίχνουμε στην πλάκα και στο δούλεμά τους, γιατί αλλιώς πεφτουμε στο¨"δεν υπάρχει ελπίδα φίλοι κι αδέρφια, καπεταναίοι και λαϊκοί" και στην κατάθλιψη.
Αφού βάλάνε μπλουζάκια που παραπέμπουν στον Τέρι Πράτσετ, ας γίνει και κανένα βίντεο-μοντάζ με τις προσπάθειες τους σε γρήγορο ρυθμό με μουσική υπόκρουση Μπένι Χίλ. Αυτό τους αξίζει.