Η πρώτη δήλωση του Παπανδρέου: Μήνυμα ευθύνης για όλους η σημερινή συμμετοχή

Η πρώτη δήλωση του Παπανδρέου: «Μήνυμα ευθύνης για όλους το αποτέλεσμα» Facebook Twitter
0

Την πρώτη δήλωση, μετά την ήττα του από τον Νίκο Ανδρουλάκη, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ο ευρωβουλευτής κατάφερε μια σαρωτική επικράτηση έναντι του πρώην πρωθυπουργού με ποσοστό σχεδόν 68%. 

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Και αυτό το μήνυμα, είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Ήδη έχω εκφράσει τα συγχαρητήρια μου στον Νίκο Ανδρουλάκη και του εύχομαι πράγματι καλή επιτυχία. Οφείλουμε πια, όλοι μας, μαζί να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσδοκίες των μελών, φίλων, των δημοκρατών πολιτών του ελληνικού λαού. Και σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες μου, τις ιδέες μου για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη, ισχυρή, πλειοψηφούσα δύναμη με μια κυβερνητική πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ελληνικού λαού

Θέλω να ευχαριστήσω όλους που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία και ιδιαίτερα όλους που στήριξαν την προσπάθειά μου. Ένα ιδιαίτερο όμως ευχαριστώ στους εθελοντές, τους συνεργάτες που δώσανε την ψυχή τους, τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή την μάχη που ήταν σύντομη και απαιτητική. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα ήταν ένας ωραίος αγώνας.»

Η πρώτη δήλωση του Παπανδρέου: «Μήνυμα ευθύνης για όλους το αποτέλεσμα» Facebook Twitter

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη λίγο αργότερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και του ζήτησε να συναντηθούν. Ο εκλεγμένος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε δεχθεί νωρίτερα και τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια του αντιπάλου του, Γιώργου Παπανδρέου, όπως και του Ανδρέα Λοβέρδου εξέφρασε την ελπίδα για ένα «μεγάλο ΠΑΣΟΚ».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ