Η Ν.Δ. ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του Παπαγεωργόπουλου

Η Ν.Δ. ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του Παπαγεωργόπουλου Facebook Twitter
5

Με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. γνωστοποιεί ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα του καταδικασμένου σε ισόβια πλέον Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ που έθετε το ερώτημα για την κομματική ιδιότητα του πρώην δημάρχου. «Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Και είναι αυτονόητο, ότι μετά τη σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας: «Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα. Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;

Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Άλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο, είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι, οι ίδιοι οι Δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, την σημερινή απόφαση;

Μακάρι, τον ίδιο σεβασμό που δείχνει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Δικαιοσύνη να μάθει να δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του» προσθέτει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταδίκη Παπαγεωργόπουλου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει στη δημοσιότητα video στο οποίο ο κ. Σαμαράς, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η υπόθεση της δίωξης του πρώην δημάρχου, χαρακτήρισε έντιμο άνθρωπο τον κ. Παπαγεωργόπουλο. Μαζί με το video ο ΣΥΡΙΖΑ έθετε και το ερώτημα «αν παραμένει στέλεχος της Ν.Δ. ο πρώην δήμαρχος.»

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
οταν μιλανε ετσι στην νδ για το συριζα δεν ξερω γιατι...εχω μια αστεια εικονα στο μυαλο μου ...οτι μιλανε σαν να ειναι τα εγγλεζακια με τις κοτσιδες και εχουν απεναντι τους τον τζακ σπαροου και τους πειρατες του....η ΤΑΞΗ απο την μια και οι βρωμολεχριτες υποτιθεται απο την αλλη...οσο αποδεικνυεται οτι τα χρυσα παιδια τους τα τρωγανε τα δημοσια λεφτακια τοσο περισσοτερο ο πολιτικος τους καθωσπρεπισμος προσπαθει να διασωθει με ακραιες εικονες των αντιπαλων.
Έχει δίκιο η ΝΔ. Περίμενε την απόφαση της δικαιοσύνης. Επισήμως.Ανεπισήμως βέβαια, και εσωκομματικώς, αποκλείεται να μην ήξεραν και ποιοι είχαν φάει και πόσα.
Ωστε τον διεγραψε η ΝΔ? Μα γιατι? Αφου ειναι "απολυτα εντιμος ανθρωπος". Αντωνη μου πρεπει να τα παραδεχτεις. Εχεις την ταση να κανεις πατατες. Πως ηταν τοτε(θυμασαι την εποχη των "Ζαπειων"?)που εβγαινες λαβρος αντιμνημονιακος? Καπως ετσι και τωρα...