Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει το επεισόδιο μεταξύ Μειμαράκη-Καμμένου

Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει το επεισόδιο μεταξύ Μειμαράκη-Καμμένου Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Τα παρασκήνια από το χθεσινό ντιμπέιτ αποκάλυψε σήμερα η δημοσιογράφος στο πάνελ Μάρα Ζαχαρέα μιλώντας στο Star. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το επεισόδιο μεταξύ Μειμαράκη και Καμμένου αλλά και η σύσταση του προέδρου της Ν.Δ. προς τον Αλέξη Τσίπρα να τον μαζέψει.

 Όπως είπε η κ. Ζαχαρέα, τη στιγμή που ίδια έκανε την ερώτηση στον Πάνο Καμμένο στην κατηγορία «Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα» και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε επιτιθέμενος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν ήταν στη θέση του.  

Αποκαλύπτει η δημοσιογράφος: «Ήρθε μετά λοιπόν, προφανώς πληροφορήθηκε τι είχε πει ο Καμμένος και πέταξε τις σπόντες του, με τον Καμμένο να ανταπαντά. Βάσει των κανόνων όμως ο κ.Μεϊμαράκης δεν μπορούσε να απαντήσει γιατί μετά τον κ.Καμμένο έπρεπε να μιλήσει η κα Γεννηματά.  Την ώρα λοιπόν που η κάμερα ήταν καρφωμένη στην κ.Γεννηματά, ακουγόταν ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος έχοντας μια στάση στην καρέκλα που έδειχνε μεγάλη άνεση, άρχισε να λέει “Δεν ντρέπεσαι; Κάνεις την βρώμικη δουλειά του Τσίπρα; Άσε μας Πανούλη!” και ταυτόχρονα απευθυνόταν στον Τσίπρα λέγοντας του "Γιατί τον αφήνεις; Δεν θα τον μαζέψεις;". Ο κ. Τσίπρας προφανώς δεν ήθελε να μπει καθόλου σε αυτή την ιστορία και κοίταγε ευθεία μπροστά και έκανε πως ξεφύλλιζε χαρτιά!»

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια