Η Γερμανία επιμένει: Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα παραμένει απαραίτητη

Η Γερμανία επιμένει: Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα παραμένει απαραίτητη Facebook Twitter
0

Η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα βοήθειας παραμένει απαραίτητη για τη Γερμανία, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.


«Η συμμετοχή του ΔΝΤ παραμένει απαραίτητη», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών σε συνέντευξη Τύπου.


Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, θα προτείνει την περαιτέρω οικονομική συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα, μόνο αν η Ελλάδα εκπληρώσει τις απαιτήσεις όσον αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων έως τον Οκτώβριο και η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος είναι επιτυχής.


«Δεν μπορώ να δώσω ακριβές χρονοδιάγραμμα για το είδος της ελάφρυνσης χρέους ή την πορεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM