Η Αχτσιόγλου απαντά σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της: «Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα»

Η Αχτσιόγλου απαντά σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της: «Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, απάντησε δημοσίως, μέσω facebook, σε σχόλια που διατυπώθηκαν στα social media για την εξωτερική της εμφάνιση. 

Τα προηγούμενα 24ωρα, λογαριασμοί με ψευδώνυμα έσπευσαν να σχολιάσουν το βάρος, τα ρούχα και σημάδια στο σώμα της, προκαλώντας την αντίδραση της πρώην υπουργού Εργασίας. 

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.»

Η Αχτσιόγλου απαντά σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της: «Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα» Facebook Twitter

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς, τον Ιούλιο του 2021, όταν απέκτησαν έναν γιο. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ