H Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ

H Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, έσπασε το εμπάργκο του κόμματος της στον ΣΚΑΙ και εμφανίστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Στην πρώτη ερώτηση που της έγινε, που αφορούσε ακριβώς αυτή της την απόφαση, απάντησε: «Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν».

Η βουλευτής που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων και έχει προσχωρήσει εδώ και έναν χρόνο στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στον Βασίλη Λεβέντη που της έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα της. «Αν με πάρει τηλέφωνο και αποδείξει ότι δεν έλεγε να μην παραδώσω την έδρα μου, θα πάω να την παραδώσω τώρα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να ο Λεβέντης πως πρόδωσα». 

Όταν ερωτήθηκε αν συμβουλεύει τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές προανήγγειλε την ίδρυση κόμματος:

«Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM