Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: Είπες «βρείτε μου αντίπαλο», αν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ- Η απάντησή του

Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: Είπες «βρείτε μου αντίπαλο», αν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ- Η απάντησή του Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η Όλγα Γεροβασίλη πήρε τον λόγο μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον πρόεδρο να αποσύρει την πρότασή του για εκλογές. 

Αμέσως μετά, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στην Όλγα Γεροβασίλη ότι αν εκείνη αποσύρει την υποψηφιότητά της, τότε εκείνος «δεν έχει ανάγκη» να πάει σε εκλογές. Ακολούθησε διάλογος ενώπιον των συνέδρων, ενώ είχε προηγηθεί παρέμβαση του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος πρότεινε να μην γίνουν εκλογές και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. 

Οι εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ πήραν απρόσμενη τροπή μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επέμεινε σε διεξαγωγή εκλογών στις 10 Μαρτίου. 

Αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα η Όλγα Γεροβασίλη, που τον κάλεσε να αποσύρει την πρότασή του για εκλογές. «Αγαπητέ Στέφανε, στην πρώτη ομιλία σου είπες “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”. Εάν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ ποτέ δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω», είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής. 

«Στην Αριστερά δεν υπάρχουν λευκές επιταγές. Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει», συμπλήρωσε. «Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Εσύ το πέταξες», ανέφερε ακόμη. 

«Τώρα, αν θες εκλογές σε 10 ημέρες, αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Ε κάν’τες μόνος σου, να δούμε τι θα πάρεις», κατέληξε. 

«Όλγα, αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου, δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές», της απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνοντας αμέσως τον λόγο. «Είναι αστείο να μιλάμε για εκλογές σε 10 ημέρες», σχολίασε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ παρενέβη ξανά ο Σωκράτης Φάμελλος, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM