Γεωργιάδης: "Kαι στον Χομεϊνί θα πήγαινε προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός o Tσίπρας"

Γεωργιάδης: "Kαι στον Χομεϊνί θα πήγαινε προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός o Tσίπρας" Facebook Twitter
8

«Ο κύριος Τσίπρας και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του στο Άγιον Όρος.

«Να περιμένετε σε 2-3 μήνες που θα φορέσει και γραβάτα», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα, αν ο λόγος που πήγε στο Άγιον Όρος ήταν ομολογία πίστης, να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει τα παιδιά του. Αν δεν το κάνει τότε ο λόγος της επίσκεψής του έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα πρόσθεσε με υπονοούμενο ο κ. Γεωργιάδης. 

 

Ο κος Γεωργιάδης συνέχισε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη στάση του στο ζήτημα των ενστόλων, και κατηγορώντας την Κουμουνδούρου πως πρόσφατα αγκάλιασε τους ενστόλους ενώ πριν λίγο καιρό κορυφαία στελέχη της τους χαρακτήρισαν με εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι νεαροί των Εξαρχείων.

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν υπάρχει πιθανότητα να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ