ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΓΑΠ: «Υποκριτές, σπιλώνουν συνειδήσεις»

ΓΑΠ: «Υποκριτές, σπιλώνουν συνειδήσεις» Facebook Twitter
4

Μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αναφέροντας ότι η Ν.Δ. υπονόμευσε κάθε προσπάθεια για την εξυγίανση της δημόσιας τηλεόρασης που έκανε η κυβέρνησή του.«Αντί να ζητούν συγνώμη για την υποκριτική τους στάση μιλούν χωρίς αιδώ για βούληση και τόλμη. Και φτάνουν στο σημείο να σπιλώνουν αδιακρίτως συνειδήσεις και την αξιοπρέπεια εργαζομένων. Τότε δεν θέλησαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια, σήμερα οδηγούν την ΕΡΤ σε κλείσιμο», τονίζει. Ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης «σχεδιασμούς παρασκηνίου με στόχους μικροπολιτικούς και βεβαίως με ενέργειες που επιφέρουν πλήγμα στη Δημοκρατία».

χώρα, αναφέρει επίσης, «χρειάζεται Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία, που να υπηρετεί χωρίς σκοπιμότητες το δημόσιο συμφέρον, να λειτουργεί δημοκρατικά και παράλληλα, να αναδεικνύει την σημασία των δημοκρατικών διαδικασιών, με σεβασμό στους κανόνες της ουσιαστικής ενημέρωσης και της δεοντολογίας, λαμβάνοντας υπόψη τον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα για το σύνολο της κοινωνίας, όπως και τις ανάγκες του απόδημου Ελληνισμού αλλά και των ακριτικών περιοχών της χώρας».

Ο κ. Παπανδρέου αναγνωρίζει ότι η ΕΡΤ έπρεπε να σχεδιαστεί εκ νέου, αλλά τονίζει ότι αυτό «απαιτεί σχέδιο και βεβαίως, την αλήθεια προς την ελληνική κοινωνία και σεβασμό προς τους εργαζόμενους»

4

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια