Γ. Παπανδρέου: Η χώρα έχασε δύο πολύτιμα χρόνια

Γ. Παπανδρέου: Η χώρα έχασε δύο πολύτιμα χρόνια Facebook Twitter
3

Με επικριτικά λόγια κατά της κυβέρνησης της ΝΔ κυρίως, αλλά και για την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η χώρα "έχασε δύο πολύτιμα χρόνια" καθώς η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που ξεκίνησε το 2009 διεκόπη "πριν από δύο χρόνια και σε κάποιες περιπτώσεις αποδομήθηκε στη συνέχεια". Υποστήριξε μάλιστα ότι το βήμα της εξόδου στις αγορές θα παραμείνει μετέωρο αν δεν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι "μετά από τέσσερα χρόνια σκληρών προσπαθειών των Ελλήνων η χώρα έχει πλέον τις προϋποθέσεις να μπει στην τελική ευθεία για την έξοδο από την κρίση, καθώς η έξοδος της χώρας στις αγορές αποτελεί μια σημαντική και καθοριστική εξέλιξη προς την κατεύθυνση αυτή", όμως ισχυρίστηκε ότι δεν δικαιολογείται κλίμα δικαίωσης και αισιοδοξίας.

Για τη ΝΔ είπε ότι "Σήμερα πανηγυρίζει, αλλά ποτέ δεν έκανε πράξη κάτι από όσα είχε προτείνει", προφανώς όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι "τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μας διαβεβαίωνε ότι θα έσχιζε το Μνημόνιο και σήμερα θέλει να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με βάση τις προβλέψεις του Μνημονίου".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια