Φλαμπουραρης: Κάλεσε κανείς τον Βαρουφάκη να γυρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ;

Φλαμπουραρης: Κάλεσε κανείς τον Βαρουφάκη να γυρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ; Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Αιχμές εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη άφησε μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος φάνηκε βέβαιος πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ δεν πρόκειται να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κος Φλαμπουράρης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο πρώην υπουργός Οικονομικών να γίνει ξανά δεκτός και διερωτήθηκε «Τον κάλεσε κανείς να γυρίσει;», Επιπλέον σχολίασε με νόημα «δεν υπάρχει ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα».

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε όμως και για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο κος Φλαμπουράρης διέψευσε κατηγορηματικά την καταγγελία της ΠτΒ πως της είχε ζητήσει πιο χαλαρή διαχείριση της κλήσης του Γιάνη Στουρνάρα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εκφράζοντας μάλιστα με τον πλέον έντονο τρόπο τη «λύπη» του για τις ενέργειες της κ. Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός η κα Κωνσταντοπούλου "έχει φανταστεί πολλά, δεν θέλω όμως να συνεχίσω». Αρνήθηκε να να σχολιάσει γενικότερα τη στάση της ΠτΒ, λέγοντας λιτά πως «ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει».

Ο κ. Φλαμπουράρης για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τη διάσπαση του κόμματος τόνισε: «Αρχικά δεν θεωρώ πως υπάρχει εμφύλιος στο κόμμα, υπάρχει μία αποχώρηση και αυτό είναι δικαίωμά τους αλλά συγκρούσεις και πολεμική δεν υπάρχει. Στον εμφύλιο άλλωστε συμμετέχουν δύο πλευρές. Εμείς δεν θα μπούμε σε τέτοια διαδικασία καθώς θέλουμε να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα και καλούμε και την άλλη πλευρά να σταθεί στο ύψος της και πιστεύω πως θα «συνέλθει». Η στάση τους είναι λογική καθώς επιθυμούν να συσπειρώσουν το σώμα του νέου κόμματος».

 

Με αφορμή και την πρόσφατη δήλωση Βούτση, κλήθηκε να απαντήσει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τα μέτρα της συμφωνίας εάν μετά τις εκλογές είναι αντιπολίτευση, ο κύριος Φλαμπουράρης σημείωσε: « δεν περνάει από το μυαλό μας μία τέτοια περίπτωση. Δεν μιλώ για αυτοδυναμία αλλά είναι αδύνατο να απαντήσω σε ένα υποθετικό ερώτημα. Για να ξεκαθαρίσουμε δεν είναι δυνατό να μη στηρίξουμε κάτι που έχουμε οι ίδιοι φέρει στη Βουλή».

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ