No.1

Φέκτερ: «Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να λέει όχι»

Φέκτερ: «Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να λέει όχι» Facebook Twitter
3

Ένταση επικράτησε μεταξύ του Γιάννη Στουρνάρα και της ομολόγου του, της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ. Αιτία, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, η φράση της κ. Φέκτερ προς τον υπουργό Οικονομικών «η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να λέει όχι», με αφορμή την απαίτηση των σκληρών της ευρωζώνης για τη δημιουργία ειδικού λογαριασμού. Ο κ. Στουρνάρας είχε πει ότι αυτή η απαίτηση ξεπερνάει τα όρια αντοχής μας.  Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των υπουργών Οικονομικών της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας για να πέσουν οι τόνοι.

Στη συνέχεια και καπνίζοντας ένα τσιγάρο, τα πνεύματα σύμφωνα με την εφημερίδα, ηρέμησαν. «Έχω δύσκολο κοινοβούλιο», είπε στον κ. Στουράρα η κ. Φέκτερ. «Εγώ να δεις», απάντησε ο Έλληνας υπουργός.

3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια