Εθνικές Εκλογές 2019: Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ

Εθνικές Εκλογές 2019: Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
4

Η Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, αναφέρθηκε επίσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι «θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε».

Σε άλλο σημείο, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε πως δεν γίνεται για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε την χώρα και όχι η ΝΔ, προσθέτοντας πως ο λαός πρέπει να κάνει ξανά δυνατό το ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι είναι ένας μεγάλος πολιτικός αλλά η Φώφη Γεννηματά πρέπει να πάρει αποφάσεις που μερικές φορές θα είναι και δυσάρεστες. «Εγώ είμαι στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα. Το παλιό ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα μεγάλο ΚΙΝΑΛ», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ευτυχώς που η άλλοτε με το ΛΑΟΣ εκτεθείσα κ. Μπάρμπα, εκτίθεται τώρα με το ΚΙΝΑΛ.Και τοποθετείται θετικά για τον κ. Τσίπρα, οπότε η πόρτα είναι ανοιχτή οψέποτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Άσε που μπορεί να "τσιμπήσει" και ψηφοφόρους του (ενώ ο Βενιζέλος τους έδιωχνε...). Θεϊκό σχέδιο.Μάλλον βέβαια, θα στερηθούμε την κ. Μπάρμπα από το να διαφημίζει την υπερκομματική καρα-κρητική αλόη...Ευχαριστούμε τελικά την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που με την επιλογή του ανυψώνει το πολιτικό επίπεδο της χώρας και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, ότι οι κάλλιστοι νομοθετούν (τουλάχιστον).