Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το plan B

Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το plan B Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Έρευνα θα πραγματοποιήσει  η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει γίνει απόπειρα παρέμβασης ή παρέμβαση στο πληροφοριακό σύστημα της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Plan B του Γιάνη Βαρουφάκη. Την παραγγελία έδωσε στον προϊστάμενο του ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Μέσα στην εβδομάδα θα κληθούν να καταθέσουν και οι πρώτοι μάρτυρες, μεταξύ αυτών και οι δικηγόροι που  ζήτησαν την παραπομπή στη δικαιοσύνη των μη πολιτικών προσώπων συνεργατών του Γιάνη Βαρουφακη για το plan B.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM