Επρεπε να γίνει πρώτα το μπάχαλο για να δει ο υπουργός τους ταξιτζήδες

Επρεπε να γίνει πρώτα το μπάχαλο για να δει ο υπουργός τους ταξιτζήδες Facebook Twitter
0

Τελικά μετά από απεργίες, κινητοποιήσεις, κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίων, άνοιγμα διοδίων και αρχαιολογικών χώρων και καταλήψεις εφοριών, ο υπουργός Μεταφορών δέχτηκε να δεί τους ιδιοκτήτες ταξί στο υπουργείο του(και κάποιο "τυράκι" θα τους έχει). Το ραντεβού κλείστηκε για αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) και στις 12:00 με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και το Σωματείο των Οδηγών Ταξί.

Έτσι ο κύριος Ραγκούσης δίνει την εντύπωση στους απεργούς που έκαναν άνω-κάτω δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια ότι ο αγώνας τους και η άθλια συμπεριφορά μερικών από αυτούς με επιθέσεις εναντίον τουριστικών πρακτόρων και χυμένα λάδια στο δρόμο, ήταν τα στοιχεία της επιτυχίας που λύγισαν τον υπουργό. Και λογικό είναι την ίδια τακτική να ακολουθήσει και ο επόμενος, τα συμφέροντα του οποίου θα θιγούν από κάποιο νομοσχέδιο, κάποιου υπουργείου.Το ερώτημα είναι, γιατί ο υπουργός δεν έκανε αυτό που θα κάνει αύριο πριν από μερικές ημέρες, ώστε να μην δίνει “μπόνους” σε τέτοιες αντιδράσεις.

Σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την ακτή Ξαβερίου, συγκεντρώθηκαν έξω από τους Σταθμούς Κορυαζιερόπλοιων προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση των πούλμαν που μεταφέρουν τουρίστες, και επισκέφθηκαν με άγριες διαθέσεις τις εγκαταστάσεις του Σκάι, καθώς οι απόψεις που εκφράζονται από το σταθμό δεν τους ικανοποιούν.

Εν τω μεταξύ ογδόντα δύο δικογραφίες, για παρακώλυση συγκοινωνιών κι άλλα συναφή αδικήματα, έχει σχηματίσει η Αστυνομία, από τις 18 Ιουλίου, που άρχισε η κινητοποίηση των αυτοκινητιστών, μέχρι χθες, σε όλη την Ελλάδα.Εμπλέκονται συνολικά 6.415 άτομα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM