Επεισοδιακή η ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ στη Βουλή

Επεισοδιακή η ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ στη Βουλή Facebook Twitter
0

Ένταση προκλήθηκε το πρωί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου κλήθηκε να καταθέσει ο διοικητής της ΕΥΠ, στον απόηχο των δημοσιευμάτων και των αποκαλύψεων περί παρακολουθήσεων.

Ο κ. Δραβίλλας προσήλθε συνοδευόμενος από άτομα που αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών της επιτροπής, μεταξύ αυτών ο κ. Κακλαμάνης και η κ. Κανέλλη.

Ο διοικητής της ΕΥΠ επικαλέστηκε το απόρρητο για αυτή την άρνηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε η εξήγηση ότι τα άτομα αυτά προσήλθαν πριν τη συνεδρίαση στην αίθουσα για να ελέγξουν το χώρο και στη συνέχεια αποχώρησαν. Αυτό όμως αντικρούεται από τους βουλευτές που λένε ότι επρόκειτο για άτομα με διευθυντικές θέσεις στην ΕΥΠ.

Βουλευτές εξέφρασαν την απορία, πώς μπήκαν στη Βουλή χωρίς να δώσουν στοιχεία, αφού ελέγχονται αυστηρά όσοι εισέρχονται στο κτήριο.

«Δεν παρακολουθούσαμε βουλευτές»

Στο θέμα της ακρόασης τώρα του κ. Δραβίλλα, ο ίδιος υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υπήρξε εντολή για παρακολουθήσεις βουλευτών για το θέμα της Χ.Α. ενώ κατά μια άλλη εκδοχή ισχυρίστηκε ότι επί των ημερών του δεν έχουν γίνει παρακολουθήσεις βουλευτών.

Για το περιβόητο «βαλιτσάκι» φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει και ότι το μόνο που υπάρχει είναι ένα τζιπ το οποίο εντοπίζει σήμα κινητών, όπως το ραδιογωνιόμετρο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM