Ελληνικό: Μητσοτάκης - Λάτσης συμφώνησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την επένδυση

Ελληνικό: Μητσοτάκης - Λάτσης συμφώνησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την επένδυση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό ανέδειξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σπύρο Λάτση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για αυτήν τη σημαντική επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο επωφελούς για τη χώρα έργου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

H συνάντηση ξεκίνησε μετά τις 12 και είχε διάρκεια περίπου 1,5 ώρα. Συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό μέχρι το τέλος του 2019, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έχει αναφερθεί στην επίσπευση των διαδικασιών με τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αναμένεται να ψηφιστούν έως τις 10 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM