ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Ελληνικό: Μητσοτάκης - Λάτσης συμφώνησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την επένδυση

Ελληνικό: Μητσοτάκης - Λάτσης συμφώνησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών για την επένδυση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό ανέδειξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σπύρο Λάτση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για αυτήν τη σημαντική επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο επωφελούς για τη χώρα έργου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

H συνάντηση ξεκίνησε μετά τις 12 και είχε διάρκεια περίπου 1,5 ώρα. Συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό μέχρι το τέλος του 2019, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έχει αναφερθεί στην επίσπευση των διαδικασιών με τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αναμένεται να ψηφιστούν έως τις 10 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ