Εκτίμηση Singular Logic: Νέα Δημοκρατία 39,8% - ΣΥΡΙΖΑ 31,6% και Χρυσή Αυγή εκτός βουλής

Εκτίμηση Singular Logic: Νέα Δημοκρατία 39,8% - ΣΥΡΙΖΑ 31,6% και Χρυσή Αυγή εκτός βουλής Facebook Twitter
2

Την εκτίμηση για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε η Singular Logic με τη Νέα Δημοκρατία να πετυχαίνει τη νίκη με ποσοστό 39,8%. 

Σύμφωνα λοιπόν με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η Βουλή θα είναι εξακομματική με τη Χρυσή Αυγή εκτός του κοινοβουλίου. 

ΝΔ 39,8% και 158 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ 31,6% και 86 έδρες

ΚΙΝΑΛ 8,3% και 23 έδρες

ΚΚΕ 5,3% και 14 έδρες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,7% και 10 έδρες

ΜεΡΑ25 3,4% και 9 έδρες

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,9% και 0 έδρες

Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Το μόνο καλό είναι ότι οι νεοναζί φαίνεται ότι δεν μπαίνουν στη Βουλή. Το ποσοστό της διοχετεύεται βέβαια σε άλλα γραφικά κόμματα που σημαίνει ότι χονδρικά ένα 10% ιδεολογικά ανήκει στην ακροδεξιάς με εξάρσεις και υφέσεις.
Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι το ναζιστικό μόρφωμα που παρίστανε το πολιτικό κόμμα μένει εκτός βουλής.Δυστυχώς εθνικιστικές και ακροδεξιές ανοησίες θα ακούγονται στη βουλή από τον πωλητή των χειρόγραφων επιστολών του Ιησού και των βουλευτών του αλλά τουλάχιστον εξαφανίστηκαν από τη βουλή οι ναζιστές χρυσαυγίτες κι αυτό είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.Κατά τα άλλα ο λαός επέλεξε να δώσει αυτοδυναμία στους πρωτεργάτες της κρίσης που με τις πολιτικές τους την εγκατέστησαν στη χώρα μας αλλά τι να κάνουμε...Ο ελληνικός λαός έχει κοντή μνήμη σε όλα δυστυχώς.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ