Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πού ψηφίζουν αύριο οι Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πού ψηφίζουν αύριο οι Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου Facebook Twitter
0

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς αύριο, Κυριακή αναμένεται η ψηφοφορία για τον β' γύρο ανάμεσα στους Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη, και συγκεκριμένα στο εκλογικό κέντρο του πολιτιστικού κέντρου «Γαλαξίας» στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να φθάσει στο σημείο περίπου στις 12.00.

Η Έφη Αχτσιόγλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Αιγάλεω, και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα του δημαρχείου Αιγάλεω, στην Ιερά Οδό 364. Η κα Αχτσιόγλου αναμένεται να φθάσει στο σημείο περίπου  στις 11:00.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κορυφώνεται η σύγκρουση Κασσελάκη-Αχτσιόγλου

Τις τελευταίες ημέρες, οι δύο υποψήφιοι με δημόσιες τοποθετήσεις τους στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου, ενώ στο ίδιο κλίμα κινούνται και τα στελέχη του κόμματος που έχουν λάβει ξεκάθαρη θέση για τον ποιο πρόσωπο στηρίζουν στην κούρσα για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα. 

Χθες, συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση οι «κόντρες» μεταξύ των δύο στρατοπέδων, μέσα από συνεντεύξεις, δηλώσεις ή αναρτήσεις στα social media. 

Η Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να έχει «πολιτικό σχέδιο, γνώση στα κρίσιμα ζητήματα και κοινοβουλευτική παρουσία και εμπειρία», ενώ χαρακτήρισε «σοβαρό ατόπημα» την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε «κρατίδιο» ενώ μιλούσε για το ψευδοκράτος. 

Όταν ρωτήθηκε αν οι επιθέσεις εναντίον της εκπορεύονται από τον συνυποψήφιό της, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε: «δεν θα έλεγα από τον ίδιο κ. Κασσελάκη, αλλά ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό του, ο Παύλος Πολάκης είναι πρόσωπο το οποίο είναι σε μόνιμη βάση με μια υβριστική τακτική απέναντι και σε εμένα και σε άλλα στελέχη. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, είναι ένας κατήφορος». 


Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης σε νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να απαντήσει στο επιχείρημα της Έφης Αχτσιόγλου πως δεν έχει πρόγραμμα, αναφέροντας ότι εκείνος της είχε στείλει προτάσεις. 

«Απευθύνθηκα τον Ιούλιο στην Έφη Αχτσιόγλου, λίγο μετά την υποψηφιότητά της, στέλνοντας προτάσεις, αν ήθελε να τις βάλει στο πρόγραμμά της. Δεν μου απάντησε ποτέ, είναι δικαίωμά της», ανέφερε. 

Στο ίδιο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης κατηγόρησε την κ. Αχτσιόγλου πως «στρέφει τα βέλη της εναντίον μου, λες και είμαι ο Μητσοτάκης» και ότι «διακινεί σενάρια πως ήμουν συνεργάτης του Μητσοτάκη». 

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Πολιτική / Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων - Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών που κατέχουν την ίδια εργασιακή θέση
THE LIFO TEAM