Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 170.000 ψηφοφόροι ως τώρα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 150.000 ψηφοφόροι έως τις 3 το μεσημέρι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μεγάλη, όπως αναμενόταν, είναι και σήμερα η προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, με περισσότερους από 170.000 φίλους και μέλη του κόμματος να έχουν ήδη ψηφίσει πριν τις 3 το μεσημέρι. 

Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00 και η προσέλευση  και ως τις 17:30 περίπου η ροή ψηφοφόρων είχε φτάσει στις 170.000 ξεπερνώντας την αντίστοιχη των εσωκομματικών εκλογών του 2017.

Στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου συμμετέχουν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει και στον α' γύρο, χωρίς αυτή την φορά να καταβάλλουν το αντίτιμο των 3 ευρώ. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν περίπου μία με μιάμιση ώρα μετά το τέλος της ψηφοφορίας. 

Τα εκλογικά κέντρα είναι τα ίδια με την προηγούμενη εβδομάδα και το πρωί παρουσιάστηκαν κάποια μικροπροβλήματα σε ορισμένα κέντρα, όπως στο Παγκράτι που το δίκτυο έπεσε, λόγω αναβάθμισης, και επανήλθε μισή ώρα αργότερα. Όπως αναφέρουν τα στελέχη του κόμματος, αν υπάρξει διακοπή ρεύματος ή πτώση του συστήματος των τηλεπικοινωνιών, θα σταματήσει η εκλογική διαδικασία για όσα λεπτά χρειαστεί.  

 

Ο καλός καιρός σε κάποιες περιοχές της χώρας, έχει συμβάλει στη μεγάλη προσέλευση των ψηφοφόρων, παρότι στο δεύτερο γύρο είθισται η συμμετοχή να είναι μικρότερη. Η διαδικασία βέβαια είναι συντομότερη σήμερα, καθώς οι πολίτες δεν χρειάζεται να πληρώσουν για να ψηφίσουν, ούτε χρειάζεται να συμπληρώσουν την αίτηση μέλους ή φίλου. 

 

Όσο περνάει η ώρα, τόσο μεγαλώνει η προσέλευση του κόσμου στην Χαριλάου Τρικούπη, όπου μετά τις 7.00 αναμένεται να είναι ακόμα πιο μαζική και εορταστική, τουλάχιστον για την πλευρά των νικητών. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ