Εκλογές 2019: Οι περιφερειάρχες που εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

Εκλογές 2019: Οι περιφερειάρχες που εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή Facebook Twitter
0

Πέντε τουλάχιστον περιφερειάρχες εξασφαλίζουν την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή, σύμφωνα με το πώς διαμορφώνονται έως τώρα τα αποτελέσματα.

Η Νέα Δημοκρατία έλαβε πρωτιά με τους υποψηφίους της και στις περιφερειακές εκλογές επικρατώντας σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Πέντε από αυτούς τους περιφερειάρχες εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό ποσοστό άνω του 60% στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πρώτη Κυριακή εκλέχτηκε και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης με ποσοστό που ξεπέρασε το 52%, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης με πάνω από 56%, ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο με πάνω από 55% και στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός με πάνω από 55%.

Μόνο στην Περιφέρεια Κρήτης κατόρθωσε ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει αφού υποστήριξε τον ανεξάρτητο υποψήφιο Σταύρο Αρναουτάκη που είχε την στήριξη του ΚΙΝΑΛ και ο οποίος εξελέγη με ποσοστό άνω του 60,00%.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM