"Είστε ύαινες, διώξατε τον Παπανδρέου για να φέρετε μια μαριονέτα" (video)

"Είστε ύαινες, διώξατε τον Παπανδρέου για να φέρετε μια μαριονέτα" (video) Facebook Twitter
0

O γνωστός βρετανός -ευρωσκεπτικιστής πάντως-  βουλευτής  Nigel Farage τα «ρίχνει» πάλι στα υψηλά κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο. «Διώξατε-λέει-τον Παπανδρέου επειδή είπε τη λέξη δημοψήφισμα, το χαρακτηρίσατε «ρήγμα εμπιστοσύνης», μαζευτήκατε σαν ύαινες, και φέρατε μια κυβέρνηση-μαριονέτα. Ήταν πραγματικά απεχθές θέαμα αυτό. Και μετά αποφασίσατε ότι πρέπει να φύγει και ο Μπερλουσκόνι για να έρθει ο κύριος Μόντι, ένας από τους αρχιτέκτονες της ευρωκαταστροφής. Μοιάζει με μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, προσπαθώντας να μαντέψουμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα χτυπηθεί. Γνωρίζουμε όμως ποιοι είναι οι αχρείοι. Εσείς….Και τώρα ζούμε σε μια Ευρώπη γερμανικής κυριαρχίας, κάτι που οι πρόγονοι μας, έδωσαν το αίμα τους για να το σταματήσουν». Ο κύριος Ρεν χαμογελά και κινείται αμήχανα…Ο κύριος Μπαρόζο ψάχνει τα χαρτιά του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM