Είναι κι αυτό είδηση: Ο Καραμανλής βγήκε βόλτα στο πλακόστρωτο

Είναι κι αυτό είδηση: Ο Καραμανλής βγήκε βόλτα στο πλακόστρωτο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
3

Ως είδηση, ίσως λόγω των αυριανών εκλογών, προβάλλεται από το ΑΜΠΕ η πρωινή βόλτα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλής στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Γράφει στο πρακτορείο στο τηλεγράφημα του:

«Βόλτα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας στο ύψος του ξενοδοχείου "Μακεδονία Παλάς", έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε μια ηλιόλουστη μέρα και φορώντας φόρμες περπάτησε έχοντας μαζί του στη σύζυγο του Νατάσα, τα παιδιά τους Αλίκη και Αλέκο, τον φίλο του και πρώην πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Βάκη Φραντζή και άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Στη διάρκεια της βόλτας κάποιοι από τους περιπατητες έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του σφίξουν το χέρι. Είναι άγνωστο αν θα επιλέξει να ψηφίσει αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ή στην Αθήνα».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM